През 1997 г. принцеса Даяна загина в тежка автомобилна катастрофа в

...
През 1997 г. принцеса Даяна загина в тежка автомобилна катастрофа в
Коментари Харесай

Той беше най-важният мъж в живота на Даяна

През 1997 година принцеса Даяна загина в тежка автомобилна злополука в Париж.

Години след нещастието, която потопи в тъга целия свят, споменът за нея е още жив, по тази причина и въобще не е изненадващо, че кралските специалисти не престават да интригуват обществеността с нови обстоятелства от живота й. 

Поредното разобличаване направи някогашният кралски готвач Дарън Макгрейди.

Той неведнъж е разказвал за държанието на Лейди Ди в двореца Кенсингтън, в това число за неспособността й да готви, за тайните й измъквания с принцовете Уилям и Хари до заведения за бързо хранене, както и за желанието й да поддържа връзка с личния състав, което хвърлило в ужас представителите на кралското семейство.

Наскоро в диалог с публицистите от Daily Mail той разкри и името на индивида, който е бил извънредно значим за Даяна.

Лейди Ди се омъжи за наследника на английската корона през 1981 година Година по-късно те се снабдиха с първия си наследник, а две години по-късно им се роди още едно момченце.

Множество свидетелства сочат, че принцесата е била по-привързана към по-малкия си наследник. А по думите на Макгрейди, принц Хари и майка му имат сходни характери.

" Хари доста наподобява на майка си. Тя би споделила: " Смятам да направя това, тъй като то е вярното нещо. Какво имате поради, че не е публично и не следва протокола? ".

В същото време Уилям би споделил нещо от рода на: " Какво можем да вършим тук? ". И съветниците или " сивите костюми ", както ги наричаше Даяна, ще стартират да му дават различни препоръки. Но Хари е тъкмо като майка си - мигновена реакция посредством страсти. Тези братя са толкоз разнообразни ", казва Макгрейди.

Много кралски специалисти са отбелязвали, че на принц Хари му е мъчно да се помири с ролята си в двора, тъкмо както майка си. Освен това му липсва концентрация и неизменност, както и на Даяна.

Това събитие, апропо, мощно тревожело принцесата. Тя знаела, че Уилям е като татко си – старателен, усърден и постоянно подготвен на компромис. Тези качества щели да му обезпечат благоденствие. Освен това още от детството му била предопределена ролята на предстоящ крал - нещо, което не му разрешило да се изгуби. 

Хари, тъкмо противоположното, бил непознат на дисциплината, като майка си, и също като нея не съумява да откри своето място в кралското семейство и в света.

" Тя постоянно споделяше: " Уилям е бездънен като татко си и твърдоглав, а Хари е парещ като мен: той прави първото нещо, което му хрумне. Всички ще се погрижат за наследника, а аз ще се погрижа за аварийния ", напомня думите на принцесата Макгрейди. 

Принцесата на Уелс преживявала доста тежко пренебрежението, което някои членове на кралското семейство показали към Хари. И се е опитвала по всевъзможен метод да компенсира това, дарявайки го с цялата си деликатност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР